Dirljivi susret vlasnika i ukradenog psa uljepšat će vaš dan

Kada je ovaj avanturištički par bio prije godinu dana na putovanju po Evropi i Aziji, na ulici u jednom grčkom gradu su pronašli napušteno štene. Pas je bio gladan, žedan, i prekriven ušima i krpeljima. Unatoč tome, bio je sretan i razigran. Nakon brojnih procedura, par je uspio dobiti pasoš za psa, a zatim su nastavili svoje putovanje zajedno s novim ljubimcem. Pas je s novim vlasnicima proputovao Evropu i Aziju, ali njegovo putovanje se umalo završilo u Indiji.

Jednom prilikom, u indijskom gradu Chennai, zbog velikih vrućina su psa nakratko pustili iz kombija vani kako bi se rashladio. Nakon pola sata, neko im je pokucao na vrata kombija i rekao kako im je pas ukraden.
Mnogo ljudi se uključilo u akciju potrage za Luke-om, napravljeno je 7000 flajera, a nudili su i nagradu pronalazaču, no njihovom ljubimcu nije bilo traga. Sve što im je preostala jeste nada da će pronaći svog psa i ispuniti kombi ljubavlju kao nekada.

Nakon 106 dana primili su neočekivan poziv. Neko im je rekao da je pronašao njihovog psa na plaži. Par je odmah iz Nepala odletio u Chennai kako bi se spojili sa Luke-om. Njihovoj sreći nije bilo kraja. Sada kada su ponovo na okupu, mogu nastaviti svoje avanture.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.