Izgubljeni pas pratio je svaku ženu na ulici pokušavajući da prepozna svoju vlasnicu

Ovaj maleni pas se izgubio i nije se sam znao vratiti kući. Bilo kišovito ili sunčano vrijeme, on je lutao ulicama i pratio svaku žensku osobu nadajući se da će prepoznati svoju vlasnicu. U četiri duga mjeseca, koliko je bio izgubljen, mnogi građani su mu pokušali pomoći, ali bi on svaki put pobjegao.

Pas je postao paranoičan nakon toliko vremena provedenog na ulici, a stanovnici su mu nudili hranu u nadi da će steći njegovo povjerenje.

Tada su došli na ideju da kontaktiraju popularnu televizijsku emisiju spašavanja životinja pod nazivom Kritter Klub za pomoć i dogovore da pomognu pronaći vlasnika Chunjanga i ponovno ih ujedine.

Uhvatili su Chunjanga koji je isprva bio prestravljen, ali nakon nekog vremena shvatio je da mu ti ljudi samo pokušavaju pomoći i da nemaju namjeru da ga povrijede. Odveli su ga na pregled kako bi se uvjerili da je zdrav.

Nekim čudom, spasioci su pronašli tetovirani identifikacijski broj na njegovoj koži i tako pronašli način da ga vrate kući. Provjerili su su broj i otkrili gdje je živio posljednji Chunjangov vlasnik.

Ekipa Kritter Kluba se odvezla na pronađenu adresu gdje im je čovjek rekao da je psa kao štene poklonio svojoj prijateljici. Zatim ju je pozvao, kada su joj pokazali video psa kod veterinara, vlasnica se od sreće rasplakala.

Psić je bio jako oprezan sa prvim vlasnikom jer ga nije prepoznao, a zatim je ugledao svoju vlasnicu i krenula je lavina emocija. Pogledajte i video ove nevjerovatne priče.

Pas je odmah prepoznao vlasnicu, veselo je mahao repom i skakao od sreće. Konačno su bili opet na okupu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.