Na tribinama je nastao lom kada je ova navijačica, sa tijelom prekrivenim samo bojom, počela plesati

Jasno, Europljanima je u ovom trenutku u središtu pažnje naše kontinentalno nogometno natjecanje, ali moramo vam priznati da je prava šteta što se Copa America igra istodobno i što nekako prolazi u sjeni.

Puno je i tamo dobrog nogometa, ali i popratnog sadržaja na tribinama. Dapače, rekli bismo da je Brazil upravo poveo protiv Starog kontinenta 1:0, jer ovih dana na društvenim mrežama kruži snimka jedne brazilske navijačice.

Istina, tijelo je prekrila bojom, ali svejedno tako smion nastup među europskim navijačicama ovih tjedana nismo zabilježili.

Zapis je, čini se, nastao neposredno nakon 4:0 pobjede Brazila nad Peruom (18. lipnja), a upravo je počeo kružiti i po profilima europskih navijača nakon što ga je u srijedu ujutro objavio jedan Španjolac uz riječi: “Sada kada je Furija ispala, vrijeme je da se okrenem Copa Americi”.

Dodajmo svemu da su se i nogometaši Argentine plasirali u finale Copa Americe nakon što su u noći s utorka na srijedu u polufinalu na stadionu “Mané Garrincha” u Braziliji nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladali Kolumbiju sa 3:2.

U finalu 11. srpnja na stadionu Maracana igrat će protiv domaćina i branitelja naslova reprezentacije Brazila.
net.hr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.