Najzgodnija voditeljica počastila pratitelje s tri vrela videa – pogledajte ih!

Yanet Garcia, 30-godišnja Meksikanka koju je svojedobno pratio glas najljepše televizijske vremenske prognostičarke svijeta, potvrdila je na svom profilu na Instagramu da ne misli dići ruke od popularne platforme za odrasle, OnlyFans.

Dapače, svojim obožavateljima je obećala da će se prilagoditi novim pravilima kada stupe na snagu, a kako bi to i dokazala, u samo tjedan dana je na svome profilu na Instagramu objavila tri vrela videa koja su poslužila kao najave.

Pojasnimo, platforma OnlyFans upravo je i postala popularna zato što na njoj nije bilo granica, pridružile su joj se i brojne slavne osobe, ali su vlasnici od listopada najavili daleko stroža pravila.

Do koje će mjere pasti cenzura, ne zna se točno, ali sve govori u prilog tome da žene i muškarci koji su zarađivali to više neće moći činiti.

Only Fans očito planira postati još dostupniji široj publici, no Garcia je u tome samo ugledala novu priliku.

“Žao mi je svih autora koje će te promjene drastično pogoditi, ali vjerujem da najavljena ograničenja generiraju i inovativna rješenja”, napisala je ljepotica koju na Instagramu prati preko 14 milijuna ljudi.

Vaspitaču zabranili da radi u vrtiću jer se roditelji žale da im djeca imaju noćne more zbog njega

Francuz koji u svojoj zemlji ima najviše tetovaža, dobio je otkaz nakon što se jedan od roditelja žalio na njegov izgled. On ima tetovaže po cijelom tijelu, licu i jeziku, a zjenice su mu hirurškim putem obojili u crno, prenosi Noizz.

Iako se jedan roditelj obratio direktoru ustanove da kaže kako mu je dijete imalo noćne more poslije dana provedenim sa Silvanom, on kaže da nije podučavao dijete čiji se roditelj žalio i da su njegovi učenici „ skroz kul” prihvatili njegov izgled.

– Kad me ljudi vide izdaleka, mogu da pretpostave najgore, ali nije tako – rekao je on.

Elen, koji je poznat pod nadimkom “Freaky Hoody” (u prevodu jeziva kapuljača) kaže kako njegove tetovaže mogu da pomognu učenicima da prihvate ljude koji ne liče na njih.

– Djeca koja me vide uče se toleranciji prema drugima – rekao je on za BFM TV.

Nakon otkaza dozvolili su mu da uči djecu u predškolskom uzrastu, od šest godina i starije. Kako kaže, nije se pokajao što se tetovirao, a “pod iglom” je proveo oko 460 sati.

To podrazumjeva i zahvat na očima zbog kojeg je morao da putuje u Švajcarsku pošto je tako nešto nezakonito u Francuskoj.

– Kada djeca porastu možda će biti manje rasisti ili homofobi i neće na ljude sa invaliditetom gledati kao na cirkuzante – tvrdi ovaj vaspitač.
noizz.rs

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.