Napuštenog psa odveo je u lokalnu trgovinu za kućne ljubimce i kupio mu sve što je dotaknuo

Od napuštenog do sretnog, razmaženog i usvojenog psa u samo nekoliko dana zvuči nemoguće postati, a to je upravo ono što se dogodilo psu po imenu King, i to sve zahvaljujući Youtuberu po imenu Rocky Kanaka.

King nije imao mnogo sreće u svom životu – napušten od svog prethodnog vlasnika, zatim ga je udario automobil i zbog čega je morao na amputaciju noge. Iako je proživio te strašne događaje, King je i dalje uspio biti sretan i pun ljubavi. Sve što je trebao, bila je porodica koja će mu pružiti dom i sigurnost.

Kanaka je želio pomoći Kingu, pa ga je odveo u Petco prodavanicu da mu kupi sve što je dotaknuo i postavio je video na svoj YouTube kanal kako bi pomogao psu pronaći dom i porodicu koja će ga voljeti.

Tokom snimanja videa, King je bio jako uzbuđen, jer je prvi put vidio toliko igračaka i poslastica na jednom mjestu.

Dotaknuo je mnogo ukusnih poslastica, ali nije bio previše zainteresiran za igračke, a kako se kupovina bližila kraju došla kraju, čak je dotaknuo i skupi toranj za mačke.

Kako je Kanaka obećao kupiti sve što je pas dotaknuo, King je dobio i tu kulu.

Video je pregledan više od 2 miliona puta, a zahvaljujući tome psu je pronašao novu vlasnicu i zauvijek dom. Pogledajte i video.

Svaka čast!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.