Ovaj pas rasplakao je svojom reakcijom ljude koji su ga spasili

Organizacija Rescue from the Hart dobila je poziv u kojem su obavješteni o uličnoj pudlici koju je udarilo auto. Odmah su se uputili na lokaciju kako bi pomogli unesrećenom psu. Zatekli su je sa strane puta, samu.

Sa mjesta na kojem su se nalazili nisu mogli procijeniti da li je samo povrijeđena, uplašena, ili i jedno i drugo. Volonterka joj je pažljivo prišla i počela je milovati, kako bi pokazala dobronamjernost. Kao da je znala da je stigla pomoć, pudlica se opustila i počela lizati lice volonterke. Ovakvu reakciju niko nije očekivao. Pogledajte video.

Na putu do klinike, odlučili su da pudlici daju ime Layla. Nažalost, život na ulici uzeo je zamaha, Laylino zdravlje bilo je veoma ugroženo zbog čega je morala biti hospitalizovana naredne dvije sedmice. Njeno slabašno tijelo borilo se da ozdravi. Nova hraniteljska porodica dolazila je svakodnevno na kliniku u posjetu, kako bi ohrabrili njen duh.

Sa svakom novom posjetom, Layla je postajala jača. Konačno je bila dovoljno zdrava da se preseli u svoj zasluženi dom. Sada živi sa svojom porodicom okružena ljubavlju i potpuno zdrava.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.