Pas je ugledao vlasnika koji se vratio iz vojske, a njegova reakcija će vam uljepšati dan

Kada pomislimo na naše ljubimce, obuzme nas osjećaj sreće i ljubavi. Oni donose radost u naš život a briga o životinji obogaćuje našu dušu. Pozitivna energija koju šire ljubimci, teško može biti zamijenjena sa bilo čim drugim. Činjenica je da nas oni mogu oraspoložiti i kada smo najtužniji. Pružaju nam bezgraničnu ljubav, i nedostajemo im kada nas nema. Ovaj video je još jedan dokaz za to.

Ovaj pas možda izgleda golemo i strašno, ali je u stvarnosti sušta suprotnost. On je jedan nježni div koji nije mogao sakriti svoje oduševljenje kada je vidio svog vlasnika nakon 3 mjeseca odsustva.

Pas po imenu Jaxson, koji teži oko 70kg, toliko je bio sretan što mu se 19-godišnji vlasnik Jason vratio, da je od sreće skočio na njega i počeo ga ljubiti. Još jedan dokaz njegove ljubavi su riječi Jasonove majke, koja je ispričala kako je omotovala jastuke njegovim majicama u koje bi se pas ušuškavao u momentima kada mu je nedostajao vlasnik.

Pogledajte njihov susret pun ljubavi koji je oduševio ljude širom svijeta.

Source: Giant Bullmastiff Lavishes US Soldier With Kisses On Return Home by Happily

Nakon ovakvih prizora, uvijek se zapitamo s čim smo mi to zaslužili njihovu ljubav. Ovom dvojcu želimo dug i sretan život pun ovakvih radosnih trenutaka.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.