Policajac Sovrlić u Borči spasio psa iz zaleđene vode

Dosada smo vidjeli bezbroj snimaka hrabrih ljudi koji spašavaju životinje iz zaleđene vode. Za takve nesebične ljude, imamo samo riječi pohvale, a policajac Mladen Sovrlić je upravo jedan od takvih.
Uprkos hladnom vremenu, on je pomogao psu koji je upao u zaleđenu vodu. Sve se odigralo u Borči i to, kako se navodi na stranici pokreta Levijatan, i to ne za vrijeme svog radnog vremena.

-Nismo navikli da ovakve prizore gledamo kod nas pogotovo što nije bilo po zvaničnom pozivu.Jutros pri povratku sa posla, policajac Sovrlić iz SUP-a Zemun koji je pritom van dužnosti,nailazi u Borči na kucu koja je upala u ledenu vodu. Bez adekvatne opreme zbog nedostatka vremena da je nadje jer je kuca već gubila snagu, on je uz pomoć jednog čoveka vadi na bezbednu obalu. Kuca je dobro i po zadnjim informacijama nalazi se kod policajca Sovrlića. U ime svih ljubitelja životinja i u naše lično ime mi mu se zahvaljujemo. Pored svih grozota svakodnevno uperenih protiv životinja ovakve stvari nam vraćaju nadu i veru u ljude, navodi se na Facebook stranici svima poznatog pokreta Levijatan.

Poslije vijesti o eutanaziji, napuštanju, izgladnjivanju, ovo je stvarno prijatno iznenadjenje i jako pozitivna i lijepa vijest koja vraća nadu u humanost ljudi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.