Vlasnik konačno pronašao psa koji je bio izgubljen 3 godine, njihov susret uljepšati će vam dan

Prije tri godine, Giorgi Berejiani iz Gruzije je izgubio svog voljenog psa. Pas je nestao iz svog doma u gradu Tbilisi, ali ljubav vlasnika prema njemu ni godinama poslije nije nestala i nisu gubili nadu da će ga pronaći.

Nakon nestanka 2015. godine, Giorgi je svugdje tražio psa. Obraćao se prijateljima i poznanicima u nadi da ga je neko vidio, ali nije nailazio na pozitivne odgovore. Sedmice su se pretvarale u mjesece, mjeseci u godine. A zatim se dogodilo čudo!

Već kada su počeli misliti da nažalost neće nikada pronaći svog ljubimca, Giorgi je dobio poziv od radnika Gradskog teatra i baleta kako se u blizini nalazi pas koji neodoljivo podsjeća na nestalog psa Jorgija. Pas je imao žutu oznaku na uhu kojom se obilježavaju lutalice, ali se Giorgi odmah uputio na mjesto na kojem je viđen pas. Još iz daleka Giorgi je primjetio da pas liči na njegovog i počeo da snima kako mu se približavao. Pogledajte njihov susret koji tjera suze na oči:

Čim je Giorgi dozvao ime, pas se prenuo, onjušio ga i odmah prepoznao. Uslijedila je prava lavina emocija. Pas je skakao i cvilio od sreće što opet vidi svog vlasnika.

Niko ne zna kako je Jorgi preživio 3 godine na ulici kao lutalica, ali zasigurno možemo reći da ga je kroz život vodila nada da će se opet spojiti sa svojom porodicom što se na sreći i dogodilo. Volimo priče sa sretnim završetkom!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.