Žena istrčala 30 kilometara maratona noseći u rukama štene kojeg je usput spasila

Khemjira Klongsanun je zaljubljenik u trčanje iz Bangkoka (Tajland).

Iako uživa u takmičenjima, Klongsanun zna da su neke stvari važnije od postavljanja rekordnog vremena.

Prošlog tjedna Klongsanun je sudjelovala na lokalnom maratonu kad joj je nešto privuklo pogled. Naime, ona je uočila maleno štene na cesti bez vlasnika ili majke na vidiku.

Umjesto da nastavi put i ostavi malog psa da se suoči sa svijetom, Klongsanun je odlučila nakratko zaustavi utrku. Zaustavila se – i zagrabila bespomoćno štene u svoje ruke.

Ali onda je učinila mnogo više.

Sljedećih 30 kilometara Klongsanun je nosila štene dok je trčala.

Sada je bila sigurna i u dobrim rukama.

Klongsanun je mogla predati štene voljnom gledatelju ili službeniku utrke, ali nije. Štene je ostalo u njezinim rukama do kraja.
Zajedno su prešli ciljnu crtu.

To, međutim, nije bio kraj linije za Klongsanun i njezinu nevjerojatnu pratnju.

Nakon utrke, Klongsanun je odlučila odvesti štene kući.

Štene, koje je dobilo ime Chombueng, po nazivu maratona, Klongsanun je odvela na pregled kod veterinara. Kasnije ju je upoznala s drugim psima svoje porodice.

Chombueng se momentalno uklopila u porodicu.

Nekad usamljeno štene, sada je bilo okruženo ljubavlju. Klongsanun je odlučila da se vrati na mjesto gdje je pronašla psića kako bi provjerila da li su joj se pojavili braća i sestre ili majka. Ali, čini se da je Chombueng doista bila tamo sama. Sada barem ima dom i porodicu.

Pogledajte video.

Svaki spašeni pas ima priču o tome kada se njihov život promijenio na bolje – ali malo je onih koji imaju nezaboravnu kao Chombueng. I premda se ne može reći koliko je vremena Klongsanun izgubila u utrci tog dana zbog šteneta, takvi detalji su nebitni u odnosu na trenutke ljubavi koji su sada pred njima.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.