Ženka koja je provela čitav život na kratkom lancu, plakala je od sreće kada je spašena

Ovaj pas je živio tužan i beznadežan život. Njena svakodnevnica bio je težak zahrđali lanac kojim je bila vezana na zid, plastična posuda sa vodom, a spavala je u garaži okružena mašinama i traktorskim gumama.

Ona nikada u svom životu nije osjetila ljubav. Kao da sve to nije bilo dovoljno, spasioci su ostali šokirani kada su čuli da pas nema ime. Vlasnici su je držali godinama u svom dvorištu, ali joj nikada nisu dali ime.

Bila je zapuštena u svakom smislu te riječi. Krzno joj je bilo upetljano i prljavo, a na tijelu je imala i ogromnu izraslinu koja je posebno zabrinula spasioce. Unatoč uslovima u kojima je živjela, i nedostatku pažnje, ženkica je bila nevjerovatno slatka i druželjubiva.

Zahvaljujući dobrim ljudima, pred njom je konačno bio ljepši i sretniji život. Spasioci su je odveli na kliniku. Nazvali su je Maria.

Tuga se vidjela u njenim očima. Pas je bio željan ljubavi i nježnosti, kao i svako živo biće. Trenutno se nalazi u veterinarskoj klinici u Valensiji gdje će biti operisana. Pogledajte video.

Nadamo se da će ova priča dobiti sretan završetak a Maria dom i porodicu koja će joj pružiti sve što joj je godinama nedostajalo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.