Jedan privrednik poklonio svoju kuću, od koje je napravljen azil za životinje

Jedan azil za životinje po mnogome se razlikuje od ostalihu Srbiji. Nažalost, ne po broju stanovnika, jer ih i ovde ima na pretek. Naime, ovaj azil za životinje poseban je po tome što je pre samo nekoliko godina umesto njega bila kuća jednog našeg privrednika, koji dugi niz godina živi u Monaku!

On je, kao dugogodišnji i dokazani ljubitelj životinja, ustupio svoju kuću sa dvorištem Društvu za zaštitu životinja “Spaske” iz Kraljeva, koja je odmah pretvorena u azil. Već godinama unazad, u njemu se zbrinjavaju napuštene životinje iz Kraljeva i okoline, a pomenuti čovek im i dalje pomaže!

– On je stvarno duša od čovek ai da nije njega bilo – mi ništa ne bismo uradili. Dao nam je svoju kuću gde smo smestili nezbrinute životinje, potvrdila je za naš portal Danijela iz Udruženja “Spaske”.

Ona je dodala i da je ovaj fenomenalni čovek, u jednoj od poseta Srbiji, platio sve preglede Spasketu, psu po kome je Udruženje i dobilo ime.

-Već nekoliko godina unazad pruža neophodnu pomoć i negu napuštenim, bolesnim i zlostavljanim životinjama. U njegovoj humanoj misiji spaseni su životi velikog broja pasa, dodala je Danijela!

On nije pomogao samo kraljevačkim psima, već je obišao jedan prestonički azil, i odneo svoju donaciju u vidu neophodne hrane za pse, upoznao se sa stanjem na terenu i porazgovarao sa nadležnima o daljim aktovnostima.

PA DIVNI ČOVEČE, KAPA DOLE!

Izvor: petface.net

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.