Ruska Kim Kardašijan se kune da nije imala nijednu operaciju, kaže da nije radila čak ni usne

Transformacija Ekaterine Galičenko, za manje od tri godine, je očigledna
Ruskinja koja silno želi da liči na Kim Kardašijan negira da je imala bilo kakve operacije kojima je unapređivala svoje telo uprkos dramatičnoj promeni u izgledu. Transformacija Ekaterine Galičenko (20), za manje od tri godine je očigledna, piše Mirror.
Devojka je postala viralna u svojoj zemlji zahvaljujući Instagram profilu gde sebe predstavlja kao rusku mačku i fitnes specijalistu koja kreira predivne figure.

Ali, Ekaterina se suočila sa talasom negativnih komentara, među kojima su i oni kojima se izražava šokiranost njenim oblikom tela, kao i savetima drugim mladim ženama kako da postanu klonovi Kardašijanove.
Mediji su iskopali i njene fotografije iz 2016. godine, pa se navodi da je tada ova devojka bila “lepa i atraktivna”. Ali da sada više podseća na zle likove iz bajki. Kritikovana je i jer ima implante po celom telu.

Ekaterina, koja ima 40.000 pratilaca na Instagramu, kaže da svu frku koja se zbog nje diže u medijima prihvata sa dozom humora, ali da planira da tuži medije koji insistiraju na tome da je operisana.
Nisam imala nijednu operaciju. Moj izgled je rezultat treninga – uverava ona sve. – Kad su u pitanju moje grudi, imam dobru genetiku. Naravno, malo i doterujem svoje fotografije, kao i sve devojke popularne na Instagramu, ali ne povećavam ništa – tvrdi ona.
Ona je priznala da joj je Kim Kardašijan uzor.

Izvor: telegraf.rs

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.