Samo želim da budem nastavnica historije, ali na SVAKOM RAZGOVORU, muškarci počnu da se ZNOJE, TRESU I TRČE DO TOALETA

Svi kažu da je previše lijepa da bi radila od 9 do 5, prenosi Blic.

Ejmi Kups (32) iz Sjeverne Karoline kaže da je u nekoliko navrata pokušavala da nađe “pravi” posao, međutim svaki razgovor za posao prošao bi isto, ako bi razgovarala sa muškarcem, on bi bio prosto oboren s nogu i tu bi svaki dalji ozbiljan razgovor prestajao.

Inače sam radila kao nastavnica historije. Međutim, u jednom trenutku su kolege otkrile moju OnlyFans stranicu i ostala sam bez posla. Sada sam instagram influenserka, ali želim posao od 9 do 5. Međutim, izgleda da je to nemoguće jer moja ljepota prosto plaši muške nadređene. Uvijek sam imala mnogo problema zato što sam lijepa i zgodna, ali sam sa godinama dobila i dosta samopouzdanja i sada prosto preplašim sve muškarce, čak i na razgovoru za posao – uvjerena je.

Ona kaže da njen problem traje već godinama unazad, a da posao ne može da nađe čak ni kao prodavac.

Na jednom razgovoru za prodavca, menadžer me je pozvao u svoju kancelariju. Kad sam ušla, odmjerio me je, počeo je da se znoji i trese i nije mogao ni da smisli šta bi me pitao. Na kraju je rekao da mora do toaleta, a kada je ustao vidjelo se koliko je uzbiđen. Kada se vratio, odbrusio mi je da nisam kvalifikovana, ali da mogu da idem u manekenke, tu sigurno imam prođu – kaže Ejmi.

Volim Instagram i volim OnlyFans, ali želim pravi posao, zdravstveno osiguranje i sve ostale beneficije.

Probala sam nedavno da se zaposlim u salonu automobila. Jedan mehaničar je pomjerao kola i toliko je zijevao u mene da je udario u zid. Znam da muškarci zbog mene gube glavu i ranije sam uživala u tome, ali sada mi je to veliki problem. Ja sam između ostalog i pametna, ali to muškarci ne mogu da vide jer pilje u moj uzak struk, velike grudi i pune usne- kaže.
blic.rs

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.