GROZAN SNIMAK Srpska pjevačica pjeva bogatom Albancu dok je on kiti evrima i zlatom, ali kad čuje šta je izjavljivao VJEROVATNO ĆE SE POKAJATI (VIDEO)

Fejsbukom kruži snimak na kojem pjevačica Sandra Afrika pjeva “Ej Še(n)ki Še(n)ki, tako ti Alaha”, dok je pomenuti Šenki kiti evrima i zlatom.

Šenki je zapravo Šenki Maslani, poznatiji kao Šenki Versaće, Albanac iz Makedonije koji je poznat po svojoj opsesiji čuvenim modnim brendom.

Šenki Maslani čak ima kuću koja je u potpunosti ukrašena logoom i obilježjima ovog brenda, a otvorio je i kafić koji se zove “Versaće”. Šenki je riješio i da ukrasi svoje tijelo tetovažom Versaćea, napiše i svoje ime, okiti se zlatom težine oko pet kg i upotpuni stajling.

Moja opsesija Versaćeom počela je 2009. godine. Počeo sam prvo da kupujem njihovu odjeću, a onda sam cijelu kuću uredio da ima logo mog omiljenog brenda. Obilježio sam potom i automobile, bazen, svaki komad namještaja u kući je Versaće, pa čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe…Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje – pričao je ranije Albanac, koji ima privatni biznis sa automobilima.

Pojedini mediji pišu da “Šenki obožava Beograđanke i generalno Srpkinje”, ali ono što se može vidjeti na njegovom Fejsbuk profilu je čestitka povodom formiranje kosovske vosjke. Uz fotografiju, napisao je i da je da je “slavna vojska koja je dala život za današnju vojsku UČK-a”.

(Blic)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.