Svi su gledali i slikali šta rade, ali njih nimalo nije bilo stid! Sramotne fotografije iz noćnih klubova

Nije problem osramotiti se pred prijateljima, ali dok god sve takve situacije ostaju samo između vas, sve je super. Neki nisu takve sreće, pa njihove sramotne fotografije završe na internetu, smiju im se hiljade i hiljade ljudi, a oni vjerojatno kod kuće sklapaju pakt sami sa sobom da više nikad neće piti vani.

Svima nam je poznat scenarij koji počinje odlaskom u klub, a završava pijanstvom koje je bilo toliko grozno da ga se ni ne sjećate, već su vam priče prijatelja koji vam govore o svim glupostima koje ste napravili jedina uspomena na tu kobnu noć.

To je jedan od najboljih scenarija koji vam se može dogoditi kada tokom izlaska popijete malo previše i krenete raditi stvari kojih ćete se slijedeći dan sigurno sramiti.

Scenarij koji nikome nije tako drag je da vas netko fotografiše dok ste u elementu i objavi tu sliku na internetu. Ako je slika posebno smiješna ili sramotna, postoji šansa da će postati viralni hit. Drago nam je da nam se tako nešto još nije dogodilo, ali pronašli smo fotografije nekih ljudi koji nisu baš imali takve sreće.

Napili su se za vrijeme izlaska, radili ludosti koje su ili dobro nasmijale sve oko njih ili ih osramotile toliko da više neće moći kročiti u klub bez da im se svi smiju. Ove fotografije nam svima mogu postati primjer situacija u kojima se ne želimo naći tokom izlaska.

Fotografisanja s prijateljima nekada jednostavno izmaknu kontroli i izdvoji se ta jedna osoba koja je pijanija od ostalih i od slike napravi pravi show, a ima situacija i kada je cijela ekipa u potpunosti izvan kontrole, a kako to izgleda, teško je i zamisliti, ali sva sreća – imamo ove fotografijw koje to jako dobro pokazuju.

Smiješne slike parova koje nastaju u kasnim satima u noćnim klubovima nasmijale su nas iz prve. Nekako pretpostavljamo da su ova poznanstva nastala u klubovima baš tih večeri kada su i uslikani, a dok je nama sada to sve smiješno, ipak vjerujemo da njima i nije bilo toliko do smijanja kada su vidjeli ove fotografije kako kruže internetom.

Nekima nisu potrebni ni društvo ni bolja polovica u klubovima, znaju kako ukrasti show i postati glavne zvijezde na fotkama. Imaju poze, izgled i snalažljivost kakva se ne viđa svakog vikenda u izlascima.

Nadamo se da ste naučili lekciju i da ćete od slijedećeg izlaska paziti šta radite da ne završite na jednoj od ovakvih fotografija.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.