Cijela Arena je ćutala: Jelena Karleuša premijerno predstavila novu pjesmu “Lajk” na koju je čekao cijeli region

Jelena Karleuša je večeras na prvoj regionalnoj dodjeli muzičkih nagrada Music Awards Ceremony (MAC) predstavila svoju novu pjesmu “LaJK”.
Na ovaj Jelenin projekat dugo se čekalo, naročito poslije skandala koji je izbio zbog njene navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Nova pjesma je konačno ugledala svjetlost dana, i to je premijerno predstavljena na četiri televizije u regionu, na večerašnjoj spektakularnoj manifestaciji u Štark areni u Beogradu, kako je i bilo najavljeno.

Karleuša je oduvala prvo emotivnim govorom u kojem se osvrnula na prethodna dešavanja, zatim kostimom, pa onda i nastupom.

– I, evo je. Posle svega. Evo je, majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lepu kožu, bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju, pa je rešila da utiče na to kako je drugi vide. Zbog nje, i svih njih. Odlučila sam da budem heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima – govor je Jelene Karleuše na samom početku pjesme.

Pogledajte nastup.

Cijelu manifestaciju i sve uručene dodjele pogledajte OVDJE.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.