Kralj Instagrama imao problema sa spavanjem, a onda je okačio najluđi video: Svi žele da vide njegove djevojke, lude žurke i grudvanje na snijegu

Čuveni kralj Instagrama Dan Bilzerian objavio je na Fejsbuku video koji je za sat vremena pogledalo više od 660.000 ljudi, a snimak je sakupio i oko 30.000 komentara. Na njemu su, kao i što smo navikli da viđamo kod njega, uglavnom gole ženske, lude žurke u kući, ali i skijanje i grudvanje na snijegu.

Bilzerian, Instagram zvijezda i profesionalni kockar, postao je poznat po svom raskošnom životu i gomili zgodnih djevojaka koje ga prate u svakom stopu.

Na društvenim mrežama, gdje ga pravi više od 25 miliona ljudi, redovno objavljuje provokativne fotografije i šokira javnost.

Živi u svojim luksuznim kućama u Los Anđelesu i Las Vegasu.

Sudeći prema ovim fotografijama, Dan se prilično dobro zabavlja, a to vjerovatno važi i za djevojke koje su u svakom trenutku pored njega.

U opis videa je napisao da ima problema sa spavanjem.

On je uvijek okružen ljepoticama u kupaćim kostimima, luksuznim automobilima, a tvrdi da je u jednoj nedjelji imao odnos sa čak 17 djevojaka.

Izvor: telegraf.rs

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.