Mnogima će dobro doći ovaj jednostavni trik za otvaranje zaleđenih vrata

Zaleđena automobilska vrata mogu biti tolika rijetkost da vozači zaborave kako ih brzo osposobiti pa uvijek dobro dođu trikovi i podsjetnici.

Jedan takav video kruži društvenim mrežama, a za njega vam je potreban samo čekić ili ekvivalent.

Kako otvoriti zaleđena vrata čekićem, ali bez razbijanja i uništavanja imovine, svakako pogledajte u triku koji će vam možda dobro doći ove zime.

folder.hr

Ovo je žena sa najdužim nogama na svijetu: Gdje god dođe, u centru je pažnje

Zdrav život je norma današnjice, a bavljenje sportom ne mora da bude dosadno ni uobičajeno, dokaz tome su brojni Instagram profili gdje se susrećemo sa mnoštvom ljudi koji pokazuju koliko je vježbanje važno i za duh i za tijelo.

Jedna od mnogih žena koja je pronašla sebe u zdravom načinu života je i Ana Davidova, prvakinja Sibira u ritmičkoj gimnastici i osnivačica studija za istezanje u Irkutsku.

U svom studiju nudi četiri vrste treninga, a otvorila je i prostor za masažu i opuštanje.

Ana tvrdi kako je istezanje ključno, jer u njemu ograničenja nema, a svako može da izvede te jednostavne, a značajne vježbice. Ne opterećuje zglobove, poboljšava cirkulaciju, sprječava povrede i donosi emocionalno blagostanje, prenosi IrkutskMedia.

Ona, također tvrdi kako vježbe istezanja i treninzi pomažu i kod stanja psihičkih blokada, jer nije uvek samo riječ o fizičkoj dobrobiti koje možete da imate od praktikovanja vježbi koje Ana podučava, već uz pomoć dubokog istezanja možete da poboljšate i psihičko stanje.

Ističe kako je za trenera ove vrste sporta izuzetno važno da zna korektno da komunicira i da poznaje tehniku izvođenja vježbi. A ključno je, kako kaže, emocionalno i psihički raditi s učenicima.

Treneri moraju da budu superprofesionalci u svom području, koji moraju apsolutno da razumiju sve što je vezano za istezanje.

Ispunjen, zdrav način života jeste bavljenje aktivnošću koja vam ne samo da pomaže da zategnete tijelo, već vam pomaže i da dovedete vaše misli u red.

Da sport može da bude jednostavan dio užurbanog života dokaz je ova upravo ljepotica, piše Žena.blic.rs.

A kako to sve izgleda, pogledajte na njenom Instagram profilu.

radiosarajevo.ba

Hrabri policajac jurio preko zaleđenog jezera kako bi spasio psa

Desetomjesečna labradorica Kona je zahvaljujući policajcu Jonathanu Smithu izvukla živu glavu nakon što je upala u ledenu vodu, piše Index.

Policajac Smith je 5. janura stigao na poziv zabrinutog vlasnika. Pod težinom psa popucao je led na jezeru, a on je bez razmišljanja krenuo u akciju spašavanja.

Smith je bez razmišljanja skinuo opremu i krenuo za njim te ga izvukao na sigurno i ponovo spojio s vlasnikom, piše na Facebook stranici Policijske postaje Lewiston uz snimku spašavanja.

Konin vlasnik naknadno je u e-mailu poslanom policiji pojasnio da je zaigrana kujica slijedila svoj instinkt kad je jato gusaka sletjelo nasred jezera.

Iako je dobra plivačica, nije se mogla vratiti na led. Počela je paničariti i brzo se umarati. Pozvao sam pomoć jer sam se bojao nepredvidljivosti leda, pojasnio je.

Kona je u ledenoj vodi bila 10 do 15 minuta, a onda ju je spasio policajac Jonathan Smith.

Kona i ja smo iznimno zahvalni na njegovoj nesebičnosti i hrabrosti. Trebali biste biti ponosni što je Jonathan Smith član vašeg tima. Njegovoj profesionalnosti i hrabrosti treba se diviti, dodao je vlasnik te najavio da s Konom uskoro planira posjetiti policijsku postaju.

index.hr

Odabrao premalu košulju za izlazak pa postao hit na internetu

I tako danas postaneš poznat, a da se i ne okreneš! Recept je, u ovom slučaju, bila košulja broj manja od potrebne i jedna objava na društvenim mrežama.

Trolovima nije dugo trebalo da dojučerašnjeg običnog dečka iz susjedstva lansiraju među zvijezde u bespućima interneta!

Je li zaslužio baš ovoliko komentara?

index.hr

Poljubio ju pred svima, a njena reakcija nije bila baš ono čemu se nadao

Sportski događaji u Americi pravi su spektakl. Od NFL-a, NBA, MLB-a i ostalih sportskih organizacija, gdje god da odete, doživjet ćete razna iznenađenja i dobro se zabaviti.

Kod njih se za vrijeme utakmica, na velikom ekranu podno dvorana, održava tzv. kiss time. To znači da onoga koga snimi kamera na tribinama, to jest onaj par kojeg kamera uhvati, se mora poljubiti.

Eh tu zna biti stvarno svega. Nepredvidivih trenutaka, šaljivih momenata, pa čak i maskote znaju uskočiti u akciju, neki pritom radije ljube pivu, itd.

Ima i onih hrabrih koji su priliku pokušali iskoristiti kako bi poljubili djevojku, držeći se one ako prođe prođe. No, ne budu baš svi uspješni u pokušaju.

Kako bilo, ugodno se smjestite i nasmijte uz ovu šaljivu kompilaciju koja će vas nasmijati do suza koju možete pogledati OVDJE.

net.hr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.