Napušteni pas mjesecima živio s komadom metalne cijevi oko vrata dok ga nisu spasili volonteri

Ovaj siroti pas je mjesecima lutao ulicama s komadom metalne cijevi oko vrata u gradu Tulsa, Oklahoma. Ljudi su ga primjetili i pokušavali mu pomoći tako što su objavljivali njegove fotografije, ali pomoć nikako nije stizala. Napokon su ga uspjeli uloviti volonteri organizacije Rescued N’ Ready.

Dali su mu ime Marvel i odmah ga odveli veterinaru gdje su krenuli u akciju micanja metalnog okova s vrata. Cijev se s obje strane zarezala duboko u njegov vrat i glavu, a uz to je jadni pas bio neuhranjen i u veoma teškom stanju.

Uspješno su odstranili metalnu cijev s njegovog vrata i oslobodili ga, ali s obzirom na opće loše stanje morao biti pod 24-satnom veterinarskom njegom. Marvel je imao veliku želju za životom.

Dokaz njegove želje je činjenica da je proveo više mjeseci s tim okovom oko vrata koji mu se urezivao sve dublje i dublje u tijelo. Provodio je dane na jako niskim temperaturama bez hrane, bez igdje ikoga. Ostalo je nepoznato kako je cijev našla oko njegovog vrata. Nadamo se da će se Marvel brzo oporaviti i pronaći dom.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.