Porodica iz Beograda nakon tri godine potrage pronašla svog izgubljenog psa

Svako kome je nestao ljubimac zna kakav je to osjećaj. Jedna porodica iz Beograda proživjela je teške trenutke prije tri godine, kada se njihovom zlatnom retriveru po imenu Ema izgubio svaki trag. Tražili su je, angažovali se, ali bezuspješno. Danas, tri godine poslije, oni su se opet sreli i to sve zahvaljujući udruženju Beta Beograd.

Naime, u Udruženje Beta Beograd stigao je poziv savjesnih građana. Oni su javili volonterima i aktivistima za prava životinja da su pronašli psa, koji djeluje kao da je vlasnički. Volonteri su odmah izašli na teren, psa odveli kod veterinara, a na osnovu čipa – odmah pronašli podatke vlasnika i kontaktirali ga.

Ljudi, vi ste neverovatni !!! U roku od sat vremena spojeni smo sa vlasnicima i Ema je danas posle tri godine od nestanka konacno ponovo u svom domu i sa svojom porodicom !!Hvala svima koji su se angazovali da nadjemo Eminu porodicu, hvala za informacije, na tolikom interesovanju, uspeli smo zajedno da ucinimo nemoguce mogucim i ovu namucenu dusu vratimo kuci !! Hvala ovim divnim ljudima sto ni posle toliko vremena nisu odustali od nje. Odmah su od nas otisli kod veterinara, ustanovljeno je da Ema na zalost ima srcanog crva ali verujemo da ce se i sa tim izboriti posebno sada kada je okruzena ljudima koji je obozavaju. Skoro nismo doziveli ovako emotivne trenutke i znamo da je Ema u najboljim mogucim rukama.
Jos jednom smo se svi uverili koliko je vazno cipovati pse i prijaviti nestanak ! Vodite racuna o tome !!
Ema ljubavi, zelimo ti brz oporavak
.”, napisali su iz Udruženja u opisu videa.

Susret između Eme i njene porodice, protekao je dosta emotivno i veselo. Pogledajte dirljivi video.

Apelujemo na sve vlasnike da čipuju svoje pse i prijave eventualni nestanak kako bi njihov ljubimac bio brže i lakše pronađen. Sretnoj porodici želimo još puno veselih trenutaka i da nadoknade izgubljeno vrijeme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.