Sjećate se golišave plavuše sa finala Lige šampiona? Pogledajte šta sada radi

Kinsi Sju će ostati upamćena kao plavuša koja je na utakmici Liverpul-Totenhem u finalu Lige šampiona izletela u kupaćem kostimu na teren i dobila svojih pet minuta u svim svetskim medijima.

Pravo ime joj je Kinsi Volanski, ima 23 godine a od trenutka kada je izletela na teren u Madridu broj pratilaca na društvenim mrežama joj je vrtoglavo skočio, pa ih sada na Instagramu ima 3,3 miliona. Amerikanka ruskog porekla je zapravo iskoristila Ligu šampiona da dobije nove pratioce na društvenim mrežama, a poznata je po tome što izvodi podvale sa seksualnim konotacijama.

U jednoj od poslednjih Kinsi radi gimnastiku na različitim lokacijama u gradu, obučena samo u metalize plavi triko, i u njemu koristi pokretne stepenice, gelendere, ograde umesto gimnastičkih sprava. Reakcije ljudi su urnebesne, što se više pretvaraju da je ne primećuju, to više upadaju u oči, a Kinsi se jako trudi da doskoke i poklon izvede što teatralnije.

 

View this post on Instagram

 

Gymnastics In Public Prank!!! 😂

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

Na drugom videu izlazi iz kofera na pokretnoj traci na aerodromu pošto je stigla na Havaje i svi se pitaju kako je uspela da se spakuje unutra.

 

View this post on Instagram

 

Made it to Hawaii 👙🌺 tag 3 friends who want to save money on flights 😂😂😂

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

Tu je i snimak iz teretane gde su oko nje sve nabildovani muškarci kojima ništa nije jasno.

 

View this post on Instagram

 

Weird Workouts In The Gym Prank!!!

A post shared by Kinsey (@kinsey) on

Kinsi je inače u vezi sa ruskim jutujuberom i “pranksterom” Vitalijem Zdorovetskim. On je poznat po tome što je upao na finale Mundijala 2014. i tada mu je zabranjen pristup velikim utakmicama. Kad Kinsi pojavila na terenu se u finalu Lige šampiona, Zdorovetski je objavio njenu fotografiju sa porukom: “Ne mogu da dočekam da se oženim s tobom!”

Ona je rekla da nikada nije zažalila zbog upada na utakmicu, koji je u marketinškom smislu bio “težak” oko tri miliona funti. Kinsi je tada na kupaćem kostimu imala ispisanu adresu sajta svog dečka. Nakon što ju je policija iznela sa terena, držali su je u pritvoru pet sati, ali joj je, naspram rezultata, sve to bilo nevažno. Plan je da što više radi kao influenserka, da se penzioniše do 30. i da do tada iskoristi svoju slavu za gomilanje keša.

– Planiram još dosta upada da bih podigla svoj profil. Kad sam puštena iz pritvora, sa 300.000 pratilaca sam skočila na više od dva miliona. Takvu vrstu publiciteta ne možeš da kupiš. Odjednom sam postala poznata širom sveta i poslovne ponude su počele da pljušte. Mislim da nikome nisam nanela nikakvu štetu, samo malo zabave – rekla je 22-godišnja Kinsi.

Izvor: noizz.rs

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.