Spašeni pas je prvi put osjetio kako je ležati na krevetu, njegova reakcija govori sve

Kada neko odluči da udomi napuštenog psa sa ulice, njegov dom postaje luksuzno mjesto puno neobičnih stvari koje taj pas nikada nije vidio i situacija u kojima se nikada nije našao. Osim ljubavi i pažnje koju konačno dobiju, ovi psi sada imaju vlastiti krevet i pristojnu i redovnu hranu, nešto za šta prije vjerovatno nisu ni znali da postoji.

Oni ne znaju šta znači briga i njega, nikada nisu posjetili veterinara, pa čak ni osjetili radost šetnje i igre sa vlasnikom u parku. Zbog toga svega se ne trebate iznenaditi kada vaš usvojeni prijatelj počne trčati unaokolo i veselo mahati repom kada mu date prvu poslasticu ili mu pokažete novu igračku ili krevet.

Upravo tu radost je osjetio ovaj pas kada su mu udomitelji pokazali krevet. Pogledajte njegovo oduševljenje u videu ispod.

Usvajanje kućnih životinja je važna odluka i to odluka za čitav život. Životinje zaslužuju našu ljubav i brigu, i na svoj način nam tu uslugu vraćaju. Sudjelujete i Vi u zaustavljanju ubijanja, ili podržite sve kampanje sterilizacije kako bi se spriječio nastanak neželjenih životinja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.