Ulični pas ukrao knjigu iz knjižare neznajući da će mu to promijeniti život

Psi su doista beskrajni izvor ljubavi i zabave, i nikada nas ne prestaju iznenađivati svojom inteligencijom.
Često su upravo ulični psi, koji se sami snalaze i preživljavaju, bez dresura i učenja od strane čovjeka, ti koji nas oduševe svojim postupcima.

Ulični pas koji je živio u gradu Novi Hamburg u Brazilu, uhvaćen na sigurnosnim kamerama knjižare „Infinity“ kako krade knjigu sa police.

Nakon što je slučajni prolaznik s ulice vratio knjigu koja je nedostajala iz trgovine, osoblje je odlučilo reproducirati video nadzorne kamere kako bi vidjelo što se doista dogodilo. Ispostavilo se da je pas koji je neko vrijeme spavao ispred njihovog ulaza, ali nikada nije bio uhvaćen kako ulazi u trgovinu, napokon napravio svoj potez. Ušao je u knjižaru posve nezapaženo i uputio se ravno prema policama kao da je normalan kupac. Ova pametna životinja ležerno je zgrabila knjigu koju je htjela i izjurila iz trgovine.

Osoblje je bilo šokirano potezom psa a još su se više iznenadili kad su otkrili da je knjiga koju je ovaj usamljeni pas ukrao iz trgovine nazvana “Dani napuštanja”, što vjerojatno opisuje životne uvjete jadne životinje.

Ta čudna slučajnost ostavila je sve oduševljene, a knjiga, koja sada ima tragove zubi pasa na koricama, čuva se u knjižari kao suvenir a pas je postao jako popularan među lokalcima.

Sam pas, nakon ovog incidenta, uklonjen je s ulica, zbrinut i spreman pronaći svoj dom zauvijek.

Nadamo se da hoće.

Video simpatične krađe pogledajte ispod.

Više informacija: Infinity Livraria

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.