10 fotografija na kojima nije odmah jasno ko je majka, a ko kćerka

Čim dobijemo djecu, počnemo da o njima brinemo mnogo više nego o sebi, pa ne primjećujemo kako nam kosa brzo osijedi, pojave se bore i suvišni kilogrami.

Međutim, neke mame su dokazale da možete biti lijepi u svakom životnom dobu, ništa manje od svojih mladih kćeri i poslužiti im kao odličan primjer.

Na ovim fotografijama je gotovo nemoguće reći ko je majka, a ko mnogo mlađa kćerka.

#1 Ana Nistrom i njena mama

Ana je popularna blogerka iz Švedske. Ima 26 godina i radi kao lični fitnes trener. Njenoj mami je već preko 40, ali izgledaju kao dvije sestre.

#2 Amber Le Bon i njena majka Jasmin

Amber je poznati engleski fotomodel i najstarija od tri kćeri pjevača Duran Durana, Simona Le Bona i popularne manekenke Jasmin Le Bon. Amber ove godine puni 29, a njena slavna mama 54 godine.

#3 Ana Dinoto i njena mama Maja Ilana

Na ovoj slici je Ani 14, a mami Maji tek nešto više od 30, pa bi se pre reklo da joj je starija sestra.

#4 Sonja i njena mama Vera Brežnjeva

Sonja je kćerka popularne ruske pjevačice i glumice Vere Brežnjeve. Sonja je nedavno napunila 17, dok je njenoj mami samo 36. Na zajedničkim fotografijama izgledaju kao najbolje drugarice i niko im ne bi dao više od 25.

#5 Ava Filipi sa svojom mamom Riz Viterspun

Ava je 18-godišnja kći holivudske zvijezde Riz Viterspun (42 godine) iz ​​njenog prvog braka sa Rajanom Filipijem. Sudeći po fotografijama, Ava je ista mama i izvjesno je da će, kao i ona, napraviti uspješnu karijeru kao glumica ili manekenka.

#6 Šanis Herson i njena majka Evelin Lozada

Šanis je 24-godišnja blogerka, fotomodel i učesnica u rijaliti programima. Djevojka je krenula stopama svoje mame, 42-godišnje Evelin, zvijezde američke televizije i manekenke, a od skora i spisateljice.

#7 Rumer Vilis s majkom Demi Mur

Američka glumica Rumer Vilis ima 29 godina, ali je poznatija po svojim slavnim roditeljima. Otac joj je neponovljivi Brus Vilis, a majka nezaboravna Demi Mur, koja će uskoro napuniti 56 godina.

#8 Polina Maksimova i njena mama Svetlana Maksimova

Polina je u svojih 28 već popularna ruska pozorišna i filmska glumica, kao i TV voditeljka. Odrasla je u glumačkoj porodici Maksimov, uz oca Vladimira i mamu Svetlanu (Lanu). Njena čuvena majka uskoro puni 53 godine, ali na slici izgledaju kao vršnjakinje.

#9 Navja Naveli Nanda i njena mama Šveta Bačan Nanda

Navja i Šveta potiču iz poznate i vrlo uticajne indijske porodice. 21-godišnja ćerka je bolivudska zvijezda, a njena majka, koja je nedavno napunila 44, novinar je na televiziji i uspješna u svetu mode, a u posljednje vreme želi da se oproba i kao pisac.

#10 Imani Evans i njena mama Suzan

Imani ima 26 godina i zajedno sa svojom mamom Suzan, koja će uskoro napuniti 50, radi na britanskoj televiziji. Njih dvije su takođe popularne blogerke.

Jeste li vi i vaša mama takođe slične kao dvije kapi vode?

Izvor: magazin.ba

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.