Anabela se oglasila povodom Lunine veze sa Markom Miljkovićem

Vest koja je i te kako privukla pažnju jeste da su se Luna Đogani i Marko Miljković smuvali, a sada se tim oglasila i blogerkina majka Anabela Atijas.

– Jutros, kad sam se probudila, dočekalo me je milion poruka! Ja imam jedan jedini stav u životu, a to je da ako je moja ćerka srećna, ma ko god bio pored nje i šta god ona radila, naravno – ako nema veze sa gaženjem preko mrtvih, ja sam uz nju. Sve što nju čini srećnom, čini i mene – rekla je Anabela, a na pitanje kako joj se dopada “novi zet”, odgovorila je na sledeći način:

– Ja protiv dečka stvarno nemam ništa, svaki put kad smo se sreli imali smo lepu komunikaciju. Ne bih da trčim pred rudu i da sad nešto procenjujem, donosim sudove, ipak sam naučila školu, prošle godine sam se krvnički borila za nešto što je na kraju svaljeno da bude moja krivica. Ove godine me samo Luna zanima. Sve dok vidim osmeh na njenom licu, ja ću biti za to, ma ko god da je njen izbor.

Podsetimo, Anabela je za vreme Zadruge 1 u nekoliko navrata žestoko prozivala Miljkovića.

– Ono kad shvatiš da se blizi kraj rijalitija, a ne znaš jadan da li će da te pozovu u sledeći – napisala je Anabela nakon što su se Marko i Sloba posvađali, da bi na kraju Radanović fizički nasrnuo na njega.

Izvor: telegraf.rs

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.