Nekad i sad: Poznate starlete prije i poslije operacija

Starlete, koje su popularnost dobile na društvenim mrežama i koje izgledaju poput živih lutki, ne tako davno bile su druge osobe. Pogledajte kako su izgledale prije operacija…

#1 Anđela Veštica

Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, bivša zvijezda filmova za odrasle, danas je igračica u klubovima. Na sebi je uradila nos, jagodice, usta, grudi i zadnjicu.

#2 Nikolina Pišek

Nikolina Ristović srpska je TV voditeljica hrvatskog porijekla.

#3 Nives Celzijus

Nives Celzijus, rođena kao Nives Zeljković, hrvatska je pjevačica, glumica, model i spisateljica.

#4 Olja Crnogorac

lja Crnogorac je srpska manekenka i voditeljka. Rođena je 22. februara 1984. godine u Beogradu.

#5 Nada Blondi Đukić

Nada Blondi Đukić je srpska starleta i model. Rođena je 1. septembra 1986. godine u Baru. Živi u Beogradu. U Beograd je došla zbog studija i tada je bila nerazdvojna sa starletom Sorajom Vučelić sa kojom danas ne razgovara. Priznala je da je kupila diplomu i da ne zna koji je fakultet završila.

#6 Ava Karabatić

Ava Karabatić je hrvatska starleta, pevačica i manekenka koja je poznata pod nadimcima „kraljica rijalitija“ i „kraljica drame“. Rođena je 20. maja 1988. godine u Splitu.

#7 Tijana Ajfon

Tijana Maksimović je starleta i foto model koja je učestvovala u rijalitiju „Parovi“ i „Maldivi“. Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci. Nadimak joj je dao novinar koji je sa njom radio intervju jer mu Tijana nije bilo dovoljno zvučno.

#8 Atina Ferari

Kristina Marković je starleta i estradna plesačica poznatija kao Atina Tigrica Ferari. Rođena je 22. januara 1993. godine u Beogradu.

#9 Maca Diskrecija

Maca Diskrecija je nadimak starlete Senade Nurkić koja se proslavila učešćem u rijaliti programu „Parovi“. Rođena je 09.03.1991. godine u Tuzli u Bosni i Hercegovini.

#10 Soraja

Soraja Vučelić srpska je starleta rođena u Kninu, u Hrvatskoj 16.11.1986. godine. Soraja živi u Beogradu i bavi se modelingom.

#11 Mimi Oro

Mimi Oro je srpska starleta čije je pravo ime Milica Živanović. Rođena je 14.9.1991. godine u Jagodini. Javnosti se predstavila 2013. godine učešćem u emisiji „VIP 24“ u kojoj je polagala „prijemni ispit za starlete“. Govorila je o važnosti obrazovanja, ali nije znala da kaže kada je počeo Prvi svjetski rat, koliko je 9 puta 6, gdje se nalazi Kip Slobode, a gdje Valjevo, šta je Sfinga, itd. Na pitanje: „Koja je najveća ptica na svetu?“, Mimi je odgovorila „Oro“ zbog čega je i dobila ovaj nadimak.

#12 Stanija Dobrojević

Stanija je srpsko-američka starleta, manekenka i pjevačica. Pobjednica je rijalitija Farma 6, kao i bivša učesnica Survivor Srbija VIP: Kostarika i Farma 4.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.