Stariji pas iz azila željan je maženja i to je pokazao na najtužniji mogući način

John Hwang fotograf je i veliki obožavatelj životinja. Često odlazi u azile kako bi fotografisao životinje koje se tamo nalaze i tako im pomogao pri udomljavanju. Nedavno je posjetio azil Los Angelesu i fotografisao životinje koje tamo žive. Jednog je psa gotovo preskočio jer ga isprva nije ni uočio, a kada ga je primijetio pomislio je kako se sigurno neće pomaknuti s mjesta jer je djelovao nezainteresovano. Međutim, pas je, vidjevši ga, odmah stao na šapice i počeo koračati ka njemu.

Fotograf je primijetio da se pas lagano trese dok hoda i djelovao je pomalo dezorijentisano. No, kada je došao do ograde znao je što želi. Naslonio je glavicu na ogradu kaveza i dao mu znak da se želi maziti.

Iako je ovaj stari pas izgledao nezainteresirano i nimalo druželjubivo, stvari su zapravo bile potpuno drugačije. On je, zapravo, imao puno ljubavi za ponuditi, kao i mnogi drugi psi u azilima.

Ko bi mu odolio…

Ovo je pravi primjer toga da knjigu ne trebamo suditi prema koricama, odnosno da ne trebamo suditi o naravi psa prema njegovom ponašanju u azilu. Niti jednoj životinji nije lako živjeti u takvim uvjetima i svaka od njih želi porodicu i dom pun ljubavi. Nadamo se da će i ovaj pas uskoro pronaći svoj dom u kojem će živjeti do kraja života sretno.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.