Štede džeparac da bi nedjeljom kupili grickalice za napuštene pse

Maleni David živi u Rovinju i voli pse. Tu ljubav podržavaju i njegovi roditelji, kad god David poželi voze ga u sklonište udruge Snoopy u Puli. David je najsretniji u društvu pasa, jer oni osjete da ih voli i vraćaju mu ljubav istom mjerom, prenosi vecernji.hr

Nedavno je slavio rođendan, a umjesto poklona odabrao je da svi njegovi prijatelji pomognu psima. Kupili su im hranu i poslastice, a David je od udruge Snoopy dobio zahvalnicu.

I nije David jedini, dolaze u sklonište i Alessia, Zinka, Natalia, Tea i Ana. I neke od djevojaka dovoze roditelji, druže se, šeću i igraju sa psima, pomažu volonterima u skloništu. Za sav njihov doprinos i trud volonteri su im rekli hvala posebnom objavom na svojoj Facebook stranici.

“Postoje ti neki mali ljudi. Mali veliki ljudi koji svojom veličinom iskaču iz prosjeka. Djeca koja su osjetljiva na osjećaje “slabijih”. Mališani koji će se prije okrenuti za potrebitom životinjom nego izlogom u shopping centru.

Djeca kojoj će mahanje repom prvo izmamiti osmijeh na lice. Koja biraju životinje svaki dan i sretni su zbog toga. Postoje ta neka djeca koja vikende i praznike biraju provoditi u skloništu za napuštene životinje. I zimi kad pada kiša i ljeti kad im je toplo. Koji na maskenbal gdje su sve djevojčice princeze, idu kao “sklonište”.

Postoje djeca koja svoj džeparac štede da bi nedjeljom kupili grickalice. Djeca koja su za poklon za rođendan poželjela da štenci imaju pune trbuščiće. Postoje ti mali veliki ljudi, te ljudine koje nam svaki put izmame suze radosnice jer su dio onog svijeta o kojem mi sanjamo. Koji u svojim malim tijelima skrivaju ogromna srca.

Djeca koja mijenjaju svijet i daju nam vjetar u leđa kakav ne mogu ni zamisliti. Toj djeci i tim roditeljima, mi danas želimo reći hvala. Hvala jer ste divno odgojili vašu djecu. Hvala jer budite nadu u bolje sutra. Alessia, Zinka, Natalia, Tea, Ana, David, mali smo pred vama.”

Foto: privatan album

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.